Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Απειλές κατά συντρόφου από αστυνομικό του Α.Τ. Γρεβενών.


Σε μια επαρχιακή πόλη, όπως τα Γρεβενά το να δείχνεις την έμπρακτη αλληλεγγύη σου στους φυλακισμένους, σε κάνει να γίνεσαι άμεσα στόχος. Παράδειγμα το γεγονός που συνέβη πρόσφατα όταν σύντροφος που περνούσε μπροστά απ'το αστυνομικό τμήμα Γρεβενών και τον προσήγαγαν, με σκοπό την εξακρίβωση των στοιχείων του, χλευάζοντας τον για τη δράση του και τα πολιτικά του πιστεύω. Ενώ δεν δίστασαν να τον απειλήσουν για τον εργασιακό του χώρο. Αυτό όμως δεν είναι το τέλος αλλά ούτε και η αρχή. Μετά τον Δεκέμβρη του 2009, το κράτος αρχίζει και δείχνει το πιο εκδικητικό του πρόσωπο κατηγορώντας άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο συλλαμβάνοντας τα και φτάνοντας ακόμη στο σημείο να δολοφονεί ανθρώπους “βαφτίζοντάς” τους τρομοκράτες. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Θα μας βρουν απέναντί τους.

10 σχόλια:

  1. συντροφικά χαιρετισματα στα Γρεβενά. Μην μασάτε.
    Επι τη ευκαιρία θυμάμαι όταν έσκασαν 2 μπάτσοι με στολή για ποτάκι αργά το βράδυ,στη γιορτή μανιταριών, το κράξιμο που έπεσε και το πως τα μάζεψαν κι έφυγαν αρον-αρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξάλλου τώρα με τους νέους αυτοκινητόδρομους, τις Εγνατίες κτλ, είμαστε πολύ κοντά στα Γρεβενά, και είμαστε πολλοί αν χρειαστεί και αν αγγίξουν σύντροφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη με μασατε ρε μαγκες....συνεχιστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συντροφικούς και αλληλέγγυους χαιρετισμούς
    από τη "μακρυνή" Σπάρτη σύντροφοι/ισσες.
    Μη μασάτε.Αυτά έχουν οι μικρές επαρχιακές πόλεις.
    Συνεχίστε ακάθεκτοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ouououououuu re PATSABOYRA pou les mlk gia na faneis "agonistis xaxaxax" sta kentrika afto pou les den egine POTE ta telefte xronia sta GREBENA egw rotisa kati filous mou astynomikous kai den eixan idea oti egine afto etsi eiste pseftes bromiarides ti eksakribosi re afou 4-5 mlks eiste oloi kai oloi sas kseroun mexri kai oi petres sta GREBENA ouaxaxaxaxaaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατάφερες να γράψεις επτά σειρές χωρίς να βάλεις ούτε ένα σημείο στίξης. Για Ελληνάρας ξέρεις ελάχιστα ελληνικά πάντως. Συγχαρητήρια που για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεις το στερεότυπο του βλάκα εθνικιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΕΜΆΣ ΜΑΣ ΞΈΡΟΥΝΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΡΎΒΕΣΑΙ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΣ ΠΈΤΡΕΣ
    ΑΛΛΆ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΊΣ ΑΝΘΡΩΠΆΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tha mas diwkseis esu..?
    Pws??
    Tha valeis kanena ethnikistiko poihmataki sto an-gre??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. xaxaxa ontos re exei kairo na valei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή